SISTEMUL AQUA-AIR WET/DRY este ultima noutate in domeniul sistemelor centrale de aspirare. Acest sistem avansat de curatire reuneste o serie de facilitati, permitand astfel intretinerea unei curatenii perfecte, fara efort si cu eficienta maxima. Sistemul este avantajos in special pentru aplicatii industriale la curatirea suprafetelor murdare atat uscate cat si umede.

Efectuand spalarea suprafetelor cu apa fierbinte, reduce sau chiar elimina necesitatea folosirii detergentilor, incadrindu-se in tendinta generala de evitare a poluarii mediului prin infectarea apelor reziduale cu detergenti si chimicale.
 

Sistemul Aqua-Air Wet/Dry are aplicatii in aproape toate domeniile:
restaurante, spalatorii auto, birouri, sali de conferinte, baruri, bucatarii, hoteluri, spitale, clinici, case de batrani, magazine, spatii publice, spatii comerciale, ateliere mecanice, bai, wc-uri publice, la curatirea autobuzelor, a trenurilor, etc.

Sistemul Aqua-Air Wet/Dry are marele avantaj de a putea fi folosit si in timpul programului de lucru deoarece nu este galagios si nu conturba activitatea, este eficient iar suprafetele curatate sunt redate folosirii imediat.