AQUA-AIR WET/DRY este:

Unicul sistem care poate sa aspire sau sa spele si sa aspire simultan. Spalarea se realizeaza cu apa calda sau cu apa calda si detergent, urmand clatirea, aspirarea si deversarea apei si a murdariei direct in sistemul de canalizare.
Unicul sistem care asigura o curatire absoluta prin eliminarea totala a factorilor care produc alergii si contaminari.
Unicul sistem care dupa o filtrare perfecta, elimina aerul in afara spatiului de lucru, evitand astfel reintroducerea particulelor de praf sau a microorganismelor in interior. Testele arata ca aerul din incintele in care se foloseste Aqua-Air este cu 49% mai curat.
Unicul sistem la care dupa spalare suprafetele ramin uscate, evitand accidentele produse prin alunecarea pe podele umede si eliminand timpii de asteptare pentru redarea obiectelor spalate in folosinta.
Unicul sistem care nu necesita intretinere curenta deoarece se autocurata permanent.

 

MAI MULT DECIT UN SIMPLU SISTEM CENTRAL DE ASPIRARE

Aqua-Air Wet/Dry ofera cele mai bune rezultate in domeniul curateniei prin spalare cu apa calda permanent curata si aspirare simultana.
Aqua-Air Wet/Dry
comercializeaza 4 modele de Unitati Centrale, de diferite puteri pentru cladiri cu suprafete de pana la 1000 metri patrati, cu valori de depresiune cuprinse intre 3400 - 3900 mm coloana apa la debite cuprinse intre 2,8 - 6,0 metri cubi de aer pe minut.
Carcasele acestor unitati sunt fabricate din materiale speciale, necorodabile, rezistente la foc si care nu isi pierd culoarea si rezistenta in timp. Datorita metodei de filtrare cu apa folosite, aceste unitati nu necesita filtre suplimentare, eliminand astfel schimbarea periodica a filtrelor

 


precum si riscul de infundare a lor si implicit riscul de diminuare sau chiar blocare a fluxului de aer aspirat.

Unitatile sunt echipate cu accesorii de cea mai buna calitate. Furtunul este usor si accesoriile se monteaza rapid si fara efort. Sistemul nu necesita setari speciale sau curatirea echipamentului, fiind si din acest punct de vedere net superior aspiratoarelor clasice, zgomotoase, greu de transportat si intretinut.

SPALA SI ASPIRA CU EFICIENTA MAXIMA
prin folosirea apei calde, putand spala si aspira covoare, mochete, tapiterii, linoleum, podele, parchet clasic si parchet laminat, marmura, gresie, faianta, pereti si in general orice tip de suprafete.

CURATA MAI REPEDE
facilitand curatirea in timp record prin executarea operatiilor de spalare, clatire, uscare si deversarea apei uzate intr-o singura etapa spre deosebire de sistemele clasice la care fiecare operatie este o etapa distincta.

CURATA MAI BINE
prin pulverizarea si aspirarea apei calde, asigurand spalarea si clatirea cu apa permanent curata precum si uscarea simultana a suprafetelor. Praful, murdaria, bacteriile si poluantii vor fi integral indepartate.

CURATA FARA EFORT
nefiind necesar sa transportati aspiratorul si uneltele necesare spalarii.
Avand prize de aspirare si apa calda plasate in diverse puncte, unicul accesoriu care trebuie conectat este teava de aspirare, operatia de spalare-aspirare-uscare facandu-se fara efort.

CURATA CU MAI PUTIN ZGOMOT
deoarece unitatea centrala e situata departe de utilizator, de obicei in zone izolate spre deosebire de aspiratoarele clasice care se afla permanent in zona de lucru.

ASIGURA MENTINEREA CALITATII AERULUI
prin asigurarea unui grad inalt de curatenie si deversarea factorilor poluanti (murdarie, praf, microbi, agenti de contaminare, parul animalelor, resturi menajere, aer poluat, fum etc.) in sistemul de canalizare respectiv in exteriorul cladirii.

 


Dotarea cu un sistem central de curatire Aqua-Air Wet/Dry confera firmei dumneavoastra o valoare suplimentara!
Sistemul central de curatire Aqua-Air Wet/Dry poate fi montat atit in imobile noi cit si in cele existente.

_________________________