MAI MULT DECAT UN SIMPLU SISTEM CENTRAL DE ASPIRARE

Aqua-Air Wet/Dry ofera cele mai bune rezultate in domeniul curateniei prin spalare cu apa calda permanent curata si aspirare simultana.

Aqua-Air Wet/Dry comercializeaza 4 modele de Unitati Centrale, de diferite puteri pentru cladiri cu suprafete de pana la 1000 metri patrati cu valori de depresiune cuprinse intre 3400-3900 mm coloana apa la debite cuprinse intre 2.8-6.0 metri cubi de aer pe minut.
Carcasele acestor unitati sunt fabricate din materiale speciale, necorodabile, rezistente la foc si care nu isi pierd culoarea si rezistenta in timp.

Datorita metodei de filtrare cu apa folosite, aceste unitati nu necesita filtre suplimentare, eliminand astfel schimbarea periodica a filtrelor precum si riscul de infundare a lor si implicit riscul de diminuare sau chiar blocare a fluxului de aer aspirat.

Unitatile sunt echipate cu accesorii de cea mai buna calitate. Furtunul este usor si accesoriile se monteaza rapid si fara efort. Sistemul nu necesita setari speciale sau curatirea echipamentului, fiind si din acest punct de vedere net superior aspiratoarelor clasice, zgomotoase, greu de transportat si intretinut.
 
SPALA SI ASPIRA CU EFICIENTA MAXIMA
prin folosirea apei calde, putand spala si aspira covoare, mochete, tapiterii, linoleum, podele, parchet clasic si parchet laminat, marmura, gresie, faianta, pereti si in general orice tip de suprafete din casa dumneavoastra.

CURATA MAI REPEDE
facilitand curatirea intregii locuinte in timp record prin executarea operatiilor de spalare, clatire, uscare si deversarea apei uzate intr-o singura etapa spre deosebire de sistemele clasice la care fiecare operatie e o etapa distincta.

CURATA MAI BINE
prin pulverizarea si aspirarea apei calde, asigurand spalarea si clatirea cu apa permanent curata precum si uscarea simultana a suprafetelor. Praful, murdaria, bacteriile si poluantii vor fi integral indepartate din casa dumneavoastra.

CURATA FARA EFORT
nefiind necesar sa transportati aspiratorul si uneltele necesare spalarii.
Avand prize de aspirare si apa calda plasate in diverse puncte, unicul accesoriu care trebuie conectat este teava de aspirare, operatia de spalare-aspirare-uscare facandu-se fara efort.

CURATA CU MAI PUTIN ZGOMOT
deoarece unitatea centrala este situata departe de utilizator, de obicei in zonele izolate din casa spre deosebire de aspiratoarele clasice care se afla permanent in zona de lucru.

ASIGURA MENTINEREA CALITATII AERULUI
din casa dumneavoastra prin asigurarea unui grad inalt de curatenie si deversarea factorilor poluanti (murdarie, praf, microbi, agenti de contaminare, parul animalelor de casa, resturi menajere, aer poluat, fum, etc.) in sistemul de canalizare respectiv in exteriorul locuintei.

 

AQUA-AIR Wet/Dry POATE FI UTILZAT SI PENTRU OPERATII SPECIALE
operatii pe care nici un alt sistem nu le poate efectua:

CURATIREA INTERIORULUI MASINII prin spalarea si uscarea inclusiv a tapiteriei scaunelor;

DESFUNDAREA CHIUVETELOR prin absorbtia apei si a dopurilor care obtureaza teava de canalizare;

ABSORBTIA APEI, rezolvand eficient micile inundatii din locuinta sau facilitand curatirea acvariilor;

CURATIREA PISCINELOR sau a diverselor bazine si recipiente;

IGIENIZAREA WC-urilor si a bailor, etc.

 


Dotarea cu un sistem central de curatire Aqua-Air Wet/Dry creste valoare locuintei dumneavoastra!
Sistemul central de curatire Aqua-Air Wet/Dry poate fi montat atit in imobile noi cit si in cele existente.

_________________________